Despre noi

Povestea Orderix a început cu 3 ani în urmă, în timpul pandemiei și a venit ca un răspuns pragmatic la nevoia comunității de a avea acces la produse ecologice, sănătoase, direct de la producătorii locali, fără a petrece prea mult timp pe drum, în piețe sau în alte locuri unde puteau fi găsite soluțiile sănătoase.

Dorința unui mic grup de oameni de a regăsi micile afaceri într-un singur loc s-a îmbinat perfect cu pasiunea acestui grup pentru tehnologie și inovație, astfel a luat naștere Orderix, platforma online unde regăsești producătorii locali din România.

Momentan, peste 20 de afaceri locale din Brașov și din împrejurimi sunt gata să îți livreze produse de cea mai bună calitate, iar în curând lista partenerilor se va extinde cu businessuri mici din toată țara.

Poți cumpăra direct de la producători orice ai avea nevoie, de la legume, carne și lapte proaspăt, mâncare gătită din ingrediente proaspete, la creme și bijuterii handmade pentru cadouri inedite.

Doar câteva click-uri și te poți plimba prin magazinele virtuale ale partenerilor noștri chiar din confortul casei tale, iar produsele sunt toate aduse direct la ușa ta de cei de la care ai comandat, fără nici un intermediar. Iar pentru zilele ocupate, poți comanda în avans – cu livrare acasă sau ridicare personală.

Vrem să îi facem vizibili pe partenerii noștri, să le cunoașteți poveștile, istoria din spatele produselor sau a mâncărurilor pe care le prepară pentru voi.

Ne pricepem să aducem și să păstrăm în jurul nostru parteneri prin seriozitatea, implicarea și dedicarea de care dăm dovadă. Cream comunități și ne place sa dăm mai departe informație. De această dată, ne-am gândit să punem tehnologia în slujba micilor producători locali și a micilor afaceri. Ei au nevoie să-și valorifice munca la un preț corect, noi avem nevoie să consumăm produse de calitate.

Alătură-te nouă, fie comandând de pe orderix.ro, fie devenind partener pe platforma noastră!

Avantaje
  • Credem în calitate și în parteneriate pe termen lung. Știm că rezultatele durabile nu vin peste noapte, ci este nevoie de construirea și menținerea unei relații de încredere cu toți cei cu care intrăm în contact.
  • Acordăm o atenție mare înțelegerii nevoilor partenerilor noștri și dezvoltăm împreună cu aceștia platforma care să îi ajute cu adevărat în activitatea de zi cu zi.
  • Am creat un loc unde cei care oferă produse de calitate pot fi găsiți ușor.
  • Eliminăm toți pașii în procesul de selecție/comandă care nu sunt esențiali astfel încât site-ul să fie foarte simplu de folosit.
  • Investim energie, timp și resurse în promovarea și vizibilitatea fiecărui partener.
  • Nu percepem comisioane din comenzi!
Cum devii partener

Scrieți-ne pe adresa  contact@orderix.ro, incluzând un număr de telefon la care puteți fi contactat.

Despre OrderixPolitica de confidentialitateAdaugă afacerea ta
Termeni și condițiiPrelucrarea datelor cu caracter personal
© Toate drepturile rezervate 2024
instagram orderixfacebook orderix